Přejít na obsah Přejít na navigaci

Kavárnička

Pro mzdové účetní
Dejte si s námi virtuální šálek kávy a proberme společně co je nového ve světě mzdových účetních.

Otevíráme každý pátek od 9:00 ...

... pro všechny mzdové účetní,
... nováčky i pokročilé,
... kteří chtějí sdílet své zkušenosti.

Potkáváme se online

Najděte si v koloběhu pracovních úkolů a povinností chvilku, v níž můžete vydechnout a neformálně probrat, s čím se ve své praxi potkáváte a potýkáte, sdílet zkušenosti, tipy a věříme že i řešení toho, s čím si úplně nevíte rady. Možná zjistíte, že na problém nemusíte být sama a platí osvědčené „víc hlav víc ví“ :)

Sdílíme zkušenosti a vítáme všechny, kdo se k nám chtějí připojit. Zpracování mezd v PERMu není podmínkou!

Přidejte se, je to snadné. Stačí v pátek od 9:00 hodin kliknout na tento odkaz.

V pátek 3. května zůstane Kavárnička zavřená, těšíme se na vás v pátek 10. května 2024.

 

Kavárničkový kvíz

Připravili jsme pro vás Kavárničkový kvíz, kterým chceme zpestřit každotýdenní setkávání v naší Kavárničce pro mzdové účetní. Pojďte si s námi hravou formou procvičit své znalosti personalistiky a mzdového účetnictví a zahrajte si s námi o ceny!

ODKAZ na Kavárničkový kvíz

Pravidla Kavárničkového kvízu pro rok 2024

  • Na webové stránce www.kvasar.cz pod záložkou Kavárnička je v pátek (v týdenním či čtrnáctidenním intervalu) zpřístupněn odkaz na Kavárničkový kvíz.
  • Kliknutím na odkaz se účastníkovi otevře vstupní formulář, v němž vyplní jméno, pod kterým soutěží (tzv. nick) a dále pak e-mailovou adresu, na které je možné jej kontaktovat. Pro započtení výsledků Kavárničkového kvízu do soutěže je potřeba při vyplňování jednotlivých kol používat stále stejné soutěžní jméno (nick) a e-mailovou adresu, aby mohl být výsledek do průběžného pořadí v kvízu jednotlivému hráči započten.
  • Na vyplnění kvízu je stanoven časový limit 5 minut, který se spouští v okamžiku stisknutí tlačítka „ZAČÍT HNED“. Limit tedy běží i během první sekce, kdy se zadává email a jméno (nick). Minutu před vypršením časového limitu účastníka systém upozorní.
  • Pro započtení výsledku a možnosti soutěžit o výhru, je potřeba Kavárničkový kvíz vyplnit v průběhu Kavárničky, tedy časovém intervalu 8:55 – 9:40 hod. Po tomto čase je příslušná část kola uzavřena a nastává zpracování výsledků příslušné části. Odkaz na Kavárničkový kvíz zůstává na webové stránce organizátora dostupný po dobu následujícího kalendářního týdne, vyplnění mimo uvedený časový interval se do soutěže o ceny nezapočítává. .
  • Výsledková listina každé části kvízu bude zveřejněna vždy s týdenním odstupem v Kavárničce následující po datu konání každé části kívzu.

Výhry v Kvízu

Soutěžní kvíz probíhá ve 3 kolech:

  • 5. ledna – 31. března 2024: první místo obsadila Gábi, druhé místo Zuzka, třetí místo Lenka - gratulujeme!
  • 1. dubna – 30. června 2024
  • 1. září – 20. prosince 2024

Výhercem každého kola se stává účastník, který po sečtení správných odpovědí na otázky soutěžního kvízu získá nejvyšší počet bodů. Při rovnosti správných odpovědí účastníků je jako rozhodné kritérium započten čas, v němž účastník kvíz vyplnil. Vyhlášen bude výherce na prvním místě, který získá poukaz na účast na webináři dle svého výběru, účastníci na 2. a 3. místě obdrží odměnu formou reklamních předmětů organizátora.

Ze všech účastníků, kteří se zapojí a v období 5. ledna – 30. června vyplní nejméně 10x kvíz v soutěžním časovém intervalu, bude bez ohledu na dosažené výsledky vylosován 1 účastník, který obdrží poukaz na účast na konferenci pro mzdové účetní v Olomouci pořádanou organizátorem v listopadu 2024.